24.5.13

Harjoittelijana Tampereen yliopistollisella sairaalalla

Harjoittelu on tärkeä osa hoitotyön tutkintoa suorittaessa. Sen tarkoituksena on oppia hyödyntämään opittuja tietoja ja taitoja käytännössä ja valmistautua tulevaan työelämään ja avata samalla mahdollisia työtarjouksia tulevaisuutta varten.

Kolmannen vuoden ensihoitajaopiskelija suorittaa neljä viikkoa kestävän tehohoitotyön harjoittelujakson Tampereen yliopistollisella sairaalalla eli TAYS:lla tehohoitotyönosastolla. Tämä jakso on ensihoidon opiskelijoille oma ainutlaatuinen opintosuoritus, jota ei kaikkien sairaanhoitajaopiskelijoiden opintosuunnitelmasta löydy.

Harjoittelija ja potilaan hoitoon varattu tyhjä tila.
Harjoittelija kertoo olevansa erittäin tyytyväinen harjoitteluun ja sanoi tätä parhaaksi harjoittelu kokemukseksi tähän asti. Tehtäviin kuuluu muuan muassa perinteinen hoitotyö, potilaiden valvonta, heräämön tarkkailu ja yleinen tilanteiden ennakointi. Kyseiselle osastolle otetaan ainoastaan kaksi harjoittelijaa, joten tämä on ainutlaatuinen tilaisuus. Ja itse hoitotyönteko on antanut paljon enemmän kokemusta ja  taitoa, kuin koulussa suoritetut kurssit, joiden antamaa perustaa on kuitenkin saanut harjoittelussa hyödyntää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti